|
מנגל
- מנגל וציוד:
- מנגל
- גחלים
- חומר מבעיר
- גפרורים
- מלקחיים (להזיז גחלים)
- מזלגות וסכיני מתכת (להפוך ולהוריד בשר מהאש)
- נפנף (תודה לרמי פ)
- שתייה ואוכל:
- פיתות
- בשרים
- סטייקים
- נקניקיות
- פרגיות
- חזה עוף
- קבב
- קציצות ביתיות
- תבלינים לבשרים
- שתייה קלה
- מים מינרלים (גם בתור שתייה וגם תמיד טוב שיש לשטוף ידיים וכו')
- בירות
- יין
- קצת חטיפים
- מרשמלו (תמיד כיף)
- סלט ירקות (מוכן מהבית או להכין במקום)
- סלטים:
- שימורי חמוצים
- בצל ושמן (למנגל)
- מלח ופלפל
- ציוד נלווה
- חד פעמי:
- מזלגות
- סכינים
- כוסות
- צלחות שטוחות
- צלחות עמוקות (אם מוציאים את הסלטים מהקופסא)
- מגשי אלומיניום (הכי נח בשביל לשמור את הבשר)
- שיפודי עץ
- קיסמים
- קרש חיתוך לסלט
- סכו"מ מתכת (נח לעבודה, בעיקר לחיתוך בשר וסלט)
- פותחן לקופסאות שימורים
- פותחן לבקבוקי יין
- פותחן לבקבוקי בירה
- שקיות גדולות לאשפה
- מגבות נייר
- נייר טואלט
- מחצלות לישיבה
- נחמד שיש:
- מצלמה
- מוסיקה לרקע
- כסאות מתקפלים
- שולחן מתקפל (אחד לפחות)
- אולר / לדרמן
- פריזבי (צלחת מעופפת), כדורגל או כל דבר אחר (בהתאם למשתתפים)
|
|